OBLOANE DIN ALUMINIU

Obloanele din aluminiu au avantajul asigurării printr-un singur produs a barierei termice, fonice și vizuale prin simplă înclinare a lamelelor.

De asemenea obloanele asigura protecția împotriva intemperiilor, ploii, vântul și praful, conferind un spor de securitate căminului.

Obloanele din aluminiu prezintă o fiabilitate ridicată în comparație cu cele din lemn, care necesită întreținere mai pretențioasă.

Obloanele din aluminiu pot fi fabricate în orice culoare din gama RAL și au o garanție de 2 ani, durata medie de viață pentru aceste produse fiind de 20 - 25 ani.

Obloanele din aluminiu reprezintă o soluție elegantă de a va proteja contra intemperiilor și datoria sistemului performant de izolare ajută la eliminarea pierderilor de căldură din locuința. De asemenea, prin reglajul deschiderii lamelelor obloanelor puteți obține efecte de umbră și lumina ce vor creea o atmosfera interesantă în spațiile de locuit.

Veți găși obloane din aluminiu în magazinele noastre din Timișoara, Arad și Reșița.

OBLOANE DIN LEMN

Obloanele din lemn sunt un accesoriu special pentru ferestre sau ușile de terasă.

Obloanele din lemn conferă siguranță, confort, intimitate, limitează sau întrerup lumina, suplimentează protecția împotriva intemperiilor și sporesc nivelul de securitate.

Deși sunt mai scumpem decât obloanele din PVC sau Aluminiu, obloanele din lemn oferă mai multe alternative în ce privește stilul și designul imobilului.

Obloanele din lemn sunt executate în două variante: cu lamele fixe sau mobile.

Sistemul de baza cu lamele fixe oferă o soluție elegantă cu mai puține opțiuni și accesorii la un preț redus. Sistemul cu lamele mobile permite reglarea fluxului de aer și lumina acționând și că o barieră suplimentară împotriva căldurii.

Avantajele sunt:
- iluminare discretă și liniște, protecție față de privirile indiscrete, intimitate, protecție împotriva intemperiilor, ploaie, vânt, furtună, în perioadele caniculare asigura un aer curat și proaspăt blocând căldură și radiația intensă solară. Nu în ultimul rând sunt elemente ce completează arhitectură construcțiilor cu un design deosebit.

Veți găși obloane din lemn în magazinele noastre din Timișoara, Arad și Reșița.

CERE OFERTĂ!

Pentru a afla prețul produselor noastre,
vă rugăm să utilizați formularul de mai jos.
Vom răspunde solicitării dumneavoastră în
cel mai scurt timp posibil.