JALUZELE VERTICALE

Jaluzelele verticale au ca destinație protecția solară și realizează controlul iluminării naturale în interior, conferind o notă de modernitate și elegantă.

Sunt executate cu materiale textile și componente pentru garnise importate de la furnizori cu tradiție din Italia, Franța, Belgia, Olanda și SUA. Lamelele sunt fabricate din materiale textile, din bandă PVC sau din aluminiu. Suportul lamelor este garnisa din aluminiu prevăzută cu cărucioare individuale pentru fiecare lamelă care permit rotirea cu 180 grade și culisarea acestora în diverse moduri. Garnisa se poate fixă prin intermediul clemelor pe plafon sau la orice înălțime cu ajutorul consolelor. Materialele textile sunt realizate pe diverse tipuri de suporturi (bumbac, poliester, fibrade sticlă, PVC, etc.) și sunt impregnate cu rășini poliuretanice care le oferă o largă varietate coloristică și proprietăți antistatice.

Materialele executate pe suport din fibră de sticlă posedă și proprietăți ignifuge fiind recomandate și utilizate în amenajarea sediilor de instituții, birouri sau bănci. Suportul din amestec PVC și poliester asigura obturarea totală a lumii realizând efectul BLACK-OUT. Lamelele textile sunt produse în categorii de lățimi 127 mm iar cele din PVC și aluminiu numai cu lățimea de 89 mm.
Deschiderea lamelelor poate fi realizată în diverse variante:
> deschidere laterală când lamelele se adună la capătul la care se face acționarea;
> deschidere laterală colț opus când lamelele se adună la capătul opus de la care se face actinarea;
> deschidere centrală când lamelele se adună de la mijloc spre ambele capete în pachete egale;
> deschidere centrală în care lamelele se adună dinspre lateral spre mijloc;

Fiind executate într-o largă varietate de culori și modele permit asortarea acestora cu orice element de mobilier sau amenajări interioare.

JALUZELE ORIZONTALE

Jaluzelele orizontale din aluminiu denumite și jaluzele venețiene sunt elemente tradiționale de control al iluminării în încăperi.

Sunt executate din bandă de aluminiu cu lățimea de 25 mm sau 16 mm, eloxate, într-o gama largă de culori normale, metalizate și sidefate. Reglarea intensității luminii se poate face cu ajutorul sistemului de înclinare a lamelor. Acestea pot fi ridicate complet sau parțial prin sistemul de ridicare-blocare iar pentru montarea pe ferestre sau uși oscilo-batante sunt prevăzute cu un sistem eficient de ancorare. Jaluzelele orizontale din aluminiu sunt executate integral cu componente import Suedia. Sistemele constructive în care se fabrică sunt: Standard, Privacy și Perforate, ISSO Sistemul Privacy și ISSO este prevăzut cu lamele care au orificiile dispuse excentric, care la suprapunere asigura închiderea perfectă.

JALUZELE ORIZONTALE DIN LEMN

Jaluzele orizontale din lemn 25 mm

Jaluzele orizontale din lemn cu lățimea lamelei de 25mm sunt recomandate pentru montajul în spații deschise. Lamelele se acționează cu ajutorul mecanismului și a baghetei din lemn de culoarea lamelei. Acestea se ridică și se coboară cu ajutorul șnurului textil cu o terminație ornamentală din lemn. Dimensiunea legăturii lamelelor se face cu ajutorul baghetei de lemn de culoarea lamelei. Dimensiunea legăturii lamelelor la pliere, la fiecare 100 cm, este de 13 cm.

Jaluzele orizontale din lemns KLASIK 50 mm

Jaluzelele din lemn cu lamelă de 50mm tipul KLASIK, o reprezentanta de lux a jaluzelelor din lemn, evocă atmosfera anilor '20 din America. Lamelele sunt montate în profil din oțel, care este acoperit cu profil de mascare din lemn. Ridicarea jaluzelelor se realizează cu ajutorul unui mecanism de acționare cu șnur și aretatie, care asigura ridicarea și orientarea lamelelor. Înclinarea lamelelor este asigurată de șnurul de acționare.

Jaluzele orizontale din lemn RETRO 50mm

Jaluzelele orizontale din lemnn Retro, cu lamele de 50mm, ultima reprezentanta a jaluzelelor din lemn, sunt ideali pentru interioare elegante, unde domină linia retro, clasică. Lamelele sunt montate în profil din lemn, care asigura înclinarea totală a lamelelor cuajutorul șnurului de acționare. Ridicarea jaluzelelor se realizează cu ajutorul unui mecanism de acționare cu șnur și aretatie, care asigura ridicarea și orientarea lamelelor. Scărițele coloratepot fi liber alese și astfel pot f armonizate cu alte elemente din interior.

CERE OFERTĂ!

Pentru a afla prețul produselor noastre,
vă rugăm să utilizați formularul de mai jos.
Vom răspunde solicitării dumneavoastră în
cel mai scurt timp posibil.